Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Detergent degresant multifunctional pentru pardoseli Grinta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

109 lei Lei
Cod produs
ALC505
Out Of stock
Descriere
Detergent degresant multifunctional pentru pardoseli Grinta

Descrierea produsului si destinatia:

Detergent degresant potrivit in special pentru murdaria minerala grasa (ulei de motor, ulei de taiere). Se foloseste in curatenie la scara larga, in industrie, dar si ca detergent universal in sectorul civil (scari, depozite, pardoseli in general). Continutul scazut de spuma ii permite sa fie folosit atat manual cat si in masini de curatat pardoseli, eliberand un miros placut in mediu. Pe langa faptul ca este un produs specific pentru curatare in profunzime, poate fi folosit si ca produs de intretinere prin diluare, nu este coroziv, nu ataca metalele, chiar si pe cele din aliaje usoare precum aluminiul. Se foloseste in toate sectoarele, mecanic, industrial, civil, spitalicesc, catering etc.

DILUARE SI UTILIZARE:

Produsul poate fi utilizat manual sau cu masina de curatat podele. Pentru spalarea manuala se recomanda o diluare de 0,2-1% in 10 litri de apa. Pentru spalarea cu masina monodisc se recomanda o diluare de 0,2-0,5% in 10 litri de apa Pentru murdaria incrustata se recomanda cresterea concentratiilor pana la maximum 5%. Pentru curatarea sticlei sau a suprafetelor lavabile, dilutia maxima recomandata este de 0,1%. Produsul nu necesita clatire decat daca suprafetele spalate intra in contact cu produsele alimentare. Atentie, nu recomandam folosirea produsului pe suprafete cerate deoarece ar putea afecta pelicula de ceara.

Procedura de utilizare pentru formatul Compact Dose:

Strangeti sticla. Nivelul produsului trebuie sa atinga standardul de 20 ml a dozatorului. 1-5 capace/doza per galeata de 10 litri de apa. Mariti sau micsorati doza dupa necesitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura