Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Detergent pentru curatat fatade Ergo 5 la 3 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

67 lei Lei
Cod produs
ALC434
Out Of stock
Descriere
Detergent pentru curatat fatade Ergo 5 la 3 kg

Detergent de curatat fatade

Solutia Ergo 5 este un detergent puternic alcalin. Functia sa este eliminarea totala a vechilor incrustatii de smog si murdarie de pe fatadele cladirilor, atat antice cat si moderne, monumente, pietre naturale si pereti verticali.

Foarte potrivit pentru travertin, marmura de beton, caramida si teracota. Eficient pentru indepartarea completa a petelor de oxid. In sectorul constructiilor nu este intotdeauna necesar sa se lucreze cu solutii acide si adesea tipul de murdarie necesita o interventie drastica, dar alcalina, Ergo 5 este solutia cea mai sigura in acest caz si rezultatul este imediat.

DILUARE SI UTILIZARE

Spalare fatade manual: utilizati compusul asa cum este cu o perie, de preferinta pe suprafata umeda. Frecati in special pe cele mai dure pete evidente sau pe murdarie persistenta. Folositi manusi si lasati intotdeauna produsul sa actioneze. Faza de clatire este esentiala, trebuie sa fie abundenta, pentru a nu lasa reziduuri de Ergo 5. Prima clatire trebuie facuta cu apa acidulata cu 2-3% Calcis pentru a neutraliza
produsul pe cat posibil. Pe peretii verticali, incepeti intotdeauna curatarea din partea de jos pentru a evita scurgerea murdariei impreuna cu solutia.
Spalare fatade cu masina de curatat cu presiune: pentru suprafete care nu sunt afectate excesiv de murdarie, puteti adauga compusul Ergo 5 dupa necesitate si utilizati masina de spalat cu presiune, dupa care clatiti. Acoperiti cu grija corpurile din aluminiu si aliaje usor care pot fi deteriorate in contact cu solutia.

Indice pH
pH 14
Trimite mesaj
Din Gura in Gura