Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dezinfectant Gigazyme 5 Litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

280 lei Lei
Cod produs
GIGAZYM
Out Of stock
Descriere
Gigazyme - detergent enzimatic pentru reprocesarea manuala a dispozitivelor medicale precum endoscoapele flexibile si instrumentele chirurgicale

Avantaje
Putere de curatare de prima clasa datorita a trei enzime

Compatibilitate excelenta cu materialele, pH-ul este neutru

Parfum placut

Spumare redusa datorita agentilor tensioactivi neionici

Domenii de aplicare
gigazyme este un detergent enzimatic pentru reprocesarea manuala a dispozitivelor medicale, cum ar fi endoscoape flexibile si instrumente chirurgicale.
Puterea enzimatica si a surfactantului: Combinatia optima de enzime puternice (proteaza = desparte proteinele; lipaza = descompune contaminantii care contin grasimi; amilaza = indeparteaza polizaharidele) si un sistem inovator de surfactant asigura o curatare excelenta a instrumentelor termostabile si termolabile de toate tipurile datorita compatibilitatii excelente cu materialele. Instructiuni de folosire gigazyme poate fi utilizat in bai de imersie si cu ultrasunete.

Dozare:
gigazyme este un produs concentrat si se dilueaza cu apa pana la concentratia de lucru dorita. Mentineti temperatura apei sub 45C pentru a evita denaturarea proteinelor. Cantitatea de dozare depinde de modul in care instrumentele sunt reprocesate si de nivelul de murdarie. Urmatorii parametri sunt recomandati atunci cand utilizati gigazyme: Contaminare normala: 0,5 - 2% (1 litru de solutie 1% corespunde la 990 ml apa si 10 ml gigazyme. Contaminare severa: pana la 5%.

Imersati instrumentele care urmeaza sa fie reprocesate in solutia de lucru. Asigurati-va ca articolele sunt complet acoperite - si in cazul instrumentelor goale - si lasati-le sa se inmoaie in solutie pana cand instrumentele sunt curatate la o inspectie vizuala. Dupa curatare, clatiti bine dispozitivele medicale cu apa care are cel putin calitatea apei potabile pentru a indeparta complet orice reziduuri ale solutiei.

Va rugam sa retineti recomandarile de tratament furnizate de producatorii de instrumente.

Timp de asteptare:

Va recomandam sa inlocuiti solutia de lucru cel putin in fiecare zi lucratoare sau imediat daca exista murdarie vizibila.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura