Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Decapant Decerant pentru eliminare rapida ceara

0 stars: 0.00 din 0 pareri

97 lei Lei
Cod produs
STRIPSI
Out Of stock
Descriere
Decerant alcalin activ pentru pelicule de ceara de pe pardoseli, inclusiv acrilice. Formula sa speciala il face un degresant super-activ care actioneaza in profunzime pe toate suprafetele nevopsite (inclusiv pe cele verticale). Reactiv excelent pentru indepartarea depunerilor excesive de ceara metalica sau lucioasa neacrilica.

Nu este potrivit pentru linoleum.

Decapant Decerant marmura, PVC, gresie si piatra
Potrivit pentru marmura, PVC, gresie, piatra si toate suprafetele dure. Placut parfumat, spuma controlata, reduce alunecarea si timpul de spalare.

Nu emana vapori nocivi, ideal pentru murdaria grasa din colturi, plinte si scari unde este necesara curatarea manuala.

Cum se curata podeaua de ceara?
Procedura de utilizare manuala: pentru decerarea normala, diluati produsul de la 10% la 15% (1-1,5 L la 10 litri de apa fierbinte de preferinta). Cresteti sau micsorati concentratia prin evaluarea grosimii peliculei de ceara care trebuie indepartata. Se intinde cu un mop pe podea, se lasa sa actioneze 10-15 minute si se clateste bine.

In situatiile de suprafete cu straturi vechi de ceara care nu au fost niciodata indepartate de-a lungul timpului, se creste concentratia pana la atingerea obiectivului stabilit si daca este posibil sa se pregateasca solutia cu apa fierbinte pentru cresterea eficacitatii acesteia.

Faza de clatire nu trebuie niciodata omisa pentru un rezultat bun al aplicarii ceara in faza urmatoare. Reziduurile Stripsi, care nu sunt vizibile cu ochiul liber, pot afecta pelicula de ceara. Decerarea cu o masina cu un singur disc: se prepara solutia direct in rezervorul masinii cu un singur disc sau intr-o galeata separata, cu o dilutie de 10% de produs. Aplicati Stripsi pe suprafata cu masina fara a parasi zona de deparafinat, clatiti bine si apoi aspirati sau aerisiti camera.

Evitati utilizarea produsului in prezenta pe aluminiu sau aliaje usoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura