Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Detartrant acid tamponat universal Calcanet 5 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

97 lei Lei
Cod produs
ALC697
Out Of stock
Descriere
Detartrant acid tamponat universal Calcanet pentru eliminarea depunerilor de calcar, rugina, ciment, calciu de pe pardoseli, robinete, ceramica si suprafete incrustate.

Descrierea si destinatia produsului:

Este un compus de agenti tensioactivi, acizi cu inhibarea coroziunii si substante sinergice intr-o baza apoasa.

Caracteristici si avantaje:

Nu emite vapori nocivi si are un miros placut. O alta caracteristica este capacitatea de a elimina eflorescentele care se creeaza pe pardoselile din teracota inainte de tratarea acesteia.

CALCANET este un detartrant care se incadreaza in standardele de curatare HACCP in industria alimentara, catering, industria laptelui si produselor lactate si in industria vinicola.

CALCANET se poate folosi pe toate materialele rezistente la acizi, inclusiv pe aluminiu, atat timp cat concentratia sa de utilizare nu depaseste niciodata 0,5% (500 g in 10 litri de apa). In acest caz este obligatorie clatirea cu multa apa a suprafetei tratate. Atentie: produsul nu poate fi amestecat cu altele (de exemplu: inalbitor). Produs indicat pentru curatarea suprafetelor aflate in contact cu alimentele. Cu dilutie scazuta, poate fi aplicat si pe pardoselile ceruite.

pH 1

Dilutie si utilizare:

Produsul poate fi utilizat manual, cu masini de spalat pardoseli sau in utilajele speciale incluse in instalatii fixe din industria alimentara. Utilizarea manuala: Pur, folosind o carpa moale sau un burete abraziv, in cazul depunerilor greu de indepartat. Pur pentru toalete sau pisoare: aplicati produsul pe suprafata de tratat, frecati usor cu peria si clatiti.

Pentru pardoseli, pregatiti o solutie de 10 pana la 12% in 10 litri de apa si aplicati-o pe suprafata cu un mop adecvat. Lasati produsul sa actioneze cateva minute. Pentru petele persistente se recomanda folosirea unui burete negru sau maro pentru suprafete dure; verde sau alb pentru suprafete moi.

(Atentie, daca il folositi ca inalbitor pentru marmura uzata si care nu mai poate fi recuperata cu alte produse, diluati-l intre 1 si 2%) CLATIREA ESTE RECOMANDATA LA SFARSITUL TUTUROR OPERATIUNILOR.

Utilizarea cu masina:

Pregatiti intr-o galeata o solutie de 1 pana la 3% de CALCANET in 10 litri de apa.

Introduceti solutia pregatita in masina de spalat pardoseli si aplicati-o pe pardoseala care trebuie tratata (daca exista pete persistente se recomanda inmuierea fara aspirare asigurand o durata de contact maxim nu mai mare de 5 minute.

Aspirati si clatiti cu multa apa.

Aceeasi operatiune poate fi efectuata cu monoperia. Pentru curatarea prin imersiune sau in masini speciale de spalat, se recomanda o solutie intre 1 si 3%.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura