Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Detergent acid tamponat pentru curatenie post-constructie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

67 lei Lei
Cod produs
ALC860
Out Of stock
Descriere
Detergent acid tamponat pentru curatenie post-constructie Fincrost 3 Litri

Compus acid puternic pentru constructii

Detergent acid tamponat pentru constructii

Este un compus de acizi cu inhibarea coroziunii, clasificati ca puternici. Indicat pentru indepartarea aproape instantanee a depunerilor dificile de ciment, var, salpetru, rugina, calcar, smog etc. Studiat pentru sectorul constructiilor, este recomandat pentru fatadele cladirilor, suprafete de piatra, pereti verticali. Acest compus a fost creat pentru a actiona in aer liber, deoarece vaporii usori pot deteriora mobilierul metalic din incaperile inchise.

FINCROST a oferit rezultate deosebite in unele piete, pe trotuarele din jurul bisericilor, indepartand depunerile si renovand suprafetele, care si-au recapatat splendoarea initiala. Foarte concentrat, actioneaza rapid printr-o singura operatie de indepartare a depunerilor.

pH 1

Dilutie si utilizare:

Utilizarea manuala:

Pentru spalarea manuala se recomanda folosirea manusilor si a mastii. Pentru pardoseli, pregatiti o solutie intre 10 si 15% (1 - 1,5 litri la 10 litri de apa) intr-o galeata cu apa, dar mariti sau reduceti procentul dupa necesitati. Daca zona din care trebuie eliminate depunerile este mare, folositi galeata pentru a arunca solutia direct pe suprafata si frecati cu o perie abraziva, lasati sa actioneze cateva minute (fara a exagera) si clatiti bine. Pentru peretii verticali folositi o perie si aveti grija sa distribuiti produsul de jos in sus pentru a evita scurgerea solutiei acide pe suprafata. Evitati contactul dintre FINCROST si orice piese metalice (daca este necesar protejati-le cu benzi adezive speciale).

Utilizarea cu masina:

Pentru spalarea cu masina pregatiti solutia intr-o galeata cu o dilutie intre 3 - 8% (mariti sau micsorati concentratia dupa necesitati). La sfarsitul operatiunii spalati bine masina folosita. Turnati-l in rezervorul masinii.

Inainte de a incepe operatia de eliminare a depunerilor verificati rezistenta la coroziune a suprafetei prin intermediul unui test prin tamponare. Spalati si apoi clatiti, tinand cont de faptul ca FINCROST actioneaza foarte rapid. Clatirea se poate face eventual cu un produs usor alcalin, pentru a neutraliza eventualele resturi de produs acid de pe suprafata tratata.

Se recomanda pregatirea unei solutii de 0,5%.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura