Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dezinfectant instrumente rotative Rotasept 5 Litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

235 lei Lei
Cod produs
ROTAS5L
Out Of stock
Descriere
Rrotasept este o solutie gata de utilizare pentru dezinfectarea si curatarea instrumentelor rotative.

Avantaje
-eficacitate generala completa
-foarte potrivita pentru utilizarea in baia cu ultrasunete

-nu contine aldehide
-gata de utilizare

Domenii de utilizare
Pentru curatarea si dezinfectarea manuala a frezelor, a cutitelor, a discurilor diamantate si a altor instrumente rotative de precizie. Datorita compatibilitatii sale excelente cu materialele si eficacitatii sale complete, rotasept beneficiaza de toate proprietatile importante ale produselor pentru procesarea instrumentelor rotative de precizie.

Instructiuni de utilizare
Destinat exclusiv utilizarii profesionale. rotasept este un produs gata de utilizare si se adauga nediluat in cutia de dezinfectare si sterilizare.
Daca rotasept se foloseste ca un produs de curatare dezinfectant, asezati fiecare instrument rotativ mic in solutia din cutia de dezinfectare si sterilizare imediat dupa utilizare, pentru a evita uscarea reziduurilor pe suprafete. Clatiti bine toate instrumentele dupa procesare, folosind apa cel putin de calitatea apei potabile sau, de preferinta, apa distilata sterila sau apa complet deionizata, pentru a indeparta toate reziduurile din solutie.

Timpul de imersie pentru dezinfectarea finala: 15 minute.

Trebuie evitati timpii de contact mai lungi pentru a asigura cea mai buna compatibilitate a materialelor. Inlocuiti solutiile de lucru in fiecare zi lucratoare si atunci cand contaminarea este clar vizibila. Reglementarile nationale pot impune efectuarea curatarii si a dezinfectarii finale in doua etape separate. Nu amestecati solutia cu agenti de curatare sau cu dezinfectante. Va rugam sa urmati recomandarile pentru procesare ale producatorilor instrumentelor.

Compatibilitatea materialelor:

Materialele plastice, componentele si instrumentele din aluminiu sensibile la alcali si la alcool, cele fabricate cu adezivi din rasina sintetica, nu trebuie introduse in rotasept. Recomandam gigasept instru AF pentru aceste instrumente.

Baia cu ultrasunete:

rotasept este foarte adecvat pentru utilizare in baia cu ultrasunete.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura