Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dezinfectant instrumente medicale Gigasept Instru AF 5 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

515 lei Lei
Cod produs
GIGASI5L
Out Of stock
Descriere
Dezinfectant fara aldehide si agent de curatare pentru instrumentele medicale Gigasept Instru AF 5 Litri

Dezinfectant Instrumente Medicale

*nu contine aldehide

*excelente performante de curatare

*un spectru larg de eficacitate microbiologica timp de contact redus in baile cu ultrasunete

Domenii de utilizare

Adecvat pentru curatarea si dezinfectarea manuala a instrumentelor termostabile si termolabile de toate tipurile (cu exceptia endoscoapelor flexibile). Datorita performantelor excelente de curatare - in special in baile cu ultrasunete - si a eficacitatii sale microbiologice extinse, Gigasept Instru AF ofera toate caracteristicile importante ale produselor pentru procesarea instrumentelor in spitale si cabinete.

Instructiuni de utilizare

Gigasept Instru AF este un concentrat si se dilueaza cu apa rece pentru a atinge concentratia de utilizare dorita.

Exemplu de utilizare/dozare:

in functie de gradul de eficacitate, 1,5 % - 4 %. 1 litru de solutie gata de utilizare de 3 % corespunde la 970 ml de apa si 30 ml de gigasept Instru AF.

Introduceti instrumentele care necesita reprelucrare in solutia de gigasept Instru AF imediat dupa utilizare. Asigurati acoperirea completa a suprafetelor, precum si a instrumentelor goale, si lasati sa treaca o perioada de timp pentru a se atinge efectul. Clatiti bine toate instrumentele dupa curatare, folosind apa cel putin de calitatea apei potabile sau, de preferinta, apa distilata sterila sau apa complet deionizata, pentru a indeparta toate reziduurile din solutia de curatare. Va rugam sa urmati recomandarile pentru procesare ale producatorilor instrumentelor. Reglementarile nationale pot impune ca dezinfectarea si curatarea sa fie efectuate in doua etape de separate.

Nu este destinat dezinfectarii finale a dispozitivelor medicale semicritice si critice!

Perioada de efect:

Solutia de lucru poate fi utilizata timp de 7 zile, numai atunci cand se foloseste la dezinfectarea instrumentelor curatate anterior. Daca solutia de lucru este utilizata pentru curatare, reglementarile nationale pot limita intervalul de timp in care solutia poate fi folosita.

Curatarea cu ultrasunete:

gigasept Instru AF este deosebit de compatibil pentru utilizarea in dispozitive cu ultrasunete. Stabilitatea chimica a produsului este mentinuta in acest proces. Studiile au aratat ca se poate obtine o curatare foarte buna cu gigasept Instru AF dupa doar cateva secunde. Rapoartele de referinta pot fi furnizate la cerere. Mai mult, solutia de lucru nu trebuie incalzita la peste 40 C.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura