Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dezinfectant dispozitive medicale Gigasept AF

0 stars: 0.00 din 0 pareri

615 lei Lei
Cod produs
GIGAF5L
Out Of stock
Descriere
Gigasept AF forte este un preparat fara continut de aldehide pentru curatarea si dezinfectarea endoscoapelor flexibile, a dispozitivelor medicale si a accesoriilor utilizate in anestezie si in ingrijire.

Caracteristici si avantaje:
Nu contine aldehide

Potrivit pentru endoscoape flexibile si rigide

Timp de actiune redus in baile cu ultrasunete

Combinatie de substantie brevetata

Miros placut

Domenii de utilizare
Curatarea si dezinfectarea endoscoapelor flexibile si rigide, a instrumentelor chirurgicale, a echipamentelor pentru anestezie si a mastolir respiratorii.

Profilul produsului

gigasept AF forte este un produs concentrat si se dilueaza cu apa rece pentru a atinge concentratia de utilizare dorita.

Dozare: in functie de gradul de eficacitate, 0,75 % - 5 %.

Exemplu de utilizare: 1 litru de solutie gata de utilizare de 5 % corespunde la 950 ml de apa si 50 ml de gigasepta AF forte.

Scufundati instrumentele care necesita procesare in solutia gigasepta AF forte imediat dupa utilizare. Asigurati-va ca toate suprafetele sunt complet umede si lasati-le sa se inmoaie in solutie. Scufundati instrumentele cu corp gol astfel incat aerul sa poate iesi complet din lumen. Dupa utilizare, clatiti/spalati bine instrumentele cu o apa cel putin de calitatea apei potabile, preferabil cu apa sterila distilata sau demineralizata, pentru a indeparta cu atentie toate reziduurile din solutia de lucru.Nu depasiti timpul de contact si concentratiile indicate. Va rugam sa retineti recomandarile pentru procesare furnizatede producatorii instrumentelor. Reglementarile nationale pot impune ca dezinfectarea si curatarea sa fie efectuate in doua etape separate.

Nu este adecvat pentru dezinfectarea finala a dispozitivelor medicale semicritice si critice!

Perioada de efect: Solutia de lucru poate fi utilizata timpde 7 zile, numai atunci cand se foloseste la dezinfectarea instrumentelorcuratate anterior. Daca solutia de lucru este utilizata pentru curatare, reglementarile nationale pot limita intervalul de timp in care solutia poate fi folosita.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura