Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat dezinfectant cu ozon Ozosany 7.0

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6100 lei Lei
Cod produs
Ozosany7.0
Out Of stock
Descriere
Ozonul, unul dintre cele mai puternice bactericide ce se gasesc in natura, este de pana la 25 de ori mai eficient decat clorul, actioneaza asupra bacteriilor, ciupercilor si mucegaiurilor modificand permeabilitatea peretelui celular si provocand astfel moartea acestora in cateva minute.

Extrem de eficient impotriva virusurilor, intrerupe contactul virus-celula datorita hiporexidarii intr-un timp cuprins intre 10 si 20 de minute. In forma sa gazoasa, permite o igienizare meticuloasa in orice ambient, deoarece, fiind un gaz, poate ajunge in cele mai inaccesibile spatii.

Generatorul de ozon Ozosany este 100% ecologic

Nu utilizeaza nici un tip de produs chimic, deoarece ozonul este generat prin transformarea oxigenului prezent in aer. Fiind un gaz instabil, degradarea incepe dupa aproximativ 30 de minute, permitand la scurt timp dupa aceea utilizarea unor incaperi perfect igienizate si fara miros.

Ozosany garanteaza o igienizare rapida si excelenta, nu necesita folosirea fortei de munca, nu lasa reziduuri chimice si nu are contraindicatii. In acest fel, intreaga procedura este rapida si usoara si nu necesita abilitati tehnice din partea operatorului.

Utilizarea sa este optima in cabinetele medicale si stomatologice, in cele veterinare, in laboratoarele de productie alimentara si in depozitele de fructe si legume, in bucatarii si camere de hotel, in scoli si gradinite unde elimina complet bacteriile, sporii, mucegaiurile si virusii si elimina. mirosuri neplacute. Excelent in spalatorii auto si detalierii pentru igienizarea masinii.


CARACTERISTICA OZOSANY 7.0

Alimentare 220 / 240V - 60 Hz

Tehnologia generator de placi

Spatiu maxim dezinfectabil 720-840 m

Debit 28,3 l/min. - 1700 l/h

Putere 125W

Cronometru reglabil

Certificari CE, ROhS

Dimensiuni Latime = 20 cm Adancime = 28,5 cm Inaltime = 25 cm

Greutate 5,5 Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura